National Instruments LabVIEW Campus Tour 2013

Data - 11/12/2013
09:00 - 17:00


In data de 11 Decembrie 2013, la Facultatea de Automatica si Calculatoare, sala ED113, va avea loc evenimentul National Instruments LabVIEW Campus Tour 2013. Acesta reprezinta o oportunitate pentru toti membrii comunitatii academice de a interactiona cu cele mai noi tehnologii NI din domeniile masurarilor, reglarii automate, sisteme embedded si comunicatii pentru accelerarea procesului de invatare si inovare.

Programul evenimentului este urmatorul:
9:00 – 12:00 Sesiune practica pentru profesori, cercetatori si doctoranzi pe platforme didactice si de cercetare avansate din domeniile: sisteme de achizitie de date si instrumentatie virtuala (CompaqDAQ, LabVIEW), circuite electronice si prototipare (NI ELVIS, Multisim), hardware reconfigurabil si sisteme de reglare automata (MyRIO, Quanser), platforme robotice (DaNI) si comunicatii wireless.
12:00 – 14:00 Sesiune demonstrativa cu acces liber pentru prezentarea de proiecte complexe implementate pe platformele mai sus mentionate.
14:00 – 17:00 Sesiune de cariera pentru studenti, cu reprezentantii companiei National Instruments.

Participarea la sesiunile practice este gratuita dar necesita inregistrare on-line prealabila. Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului.

Locație
Facultatea de Automatica si Calculatoare, Universitatea Politehnica Bucuresti

Loading Map....