Programului național “Tabere studențești” 2017 – DISTRIBUTIE

19.06.2017

 

Rezumat:

  1. Taberele care fac obiectul acestui program sunt GRATUITE!
  2. Conform metodologiei pot beneficia de locuri studenții cu frecvență, finanțați de la bugetul de stat, înmatriculați la ciclurile de studii de licență sau master, integraliști în anul universitar anterior, care nu au depășit vârsta de 35 de ani.
  3. Înscrierile se fac până la data de 22 mai 2017. Pentru facultatea noastră, cererile (anexa 4) se depun la dna Iulia Măriuță, sala EC 105B (Hol EC, etajul 1, lângă decanat).
  4. În cazul în care se completează rubrica ” Performanţele în activitatea  depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau sportive * (în cadrul Universităţii)”, se vor atașa documente doveditoare pentru fiecare dintre activitățile menționate, altfel acestea nu se iau in considerare.
  5. Seriile de tabăra sunt specificate în metodologie. Sunt 9 serii de cate 6 zile (5 nopți), începând din 16.07.2017 pana la data de 30.08.2017.
  6. Locațiile nu sunt cunoscute la momentul depunerii cererilor. Ele sunt comunicate ulterior și fiecare student va alege una dintre ele.
  7. Data distribuirii locurilor se va comunica pe situl facultății (o zi în intervalul 21-23 iunie 2017, cf. art. 25 din metodologie).
  8. În anii trecuți majoritatea locurilor au fost pe litoral.

Mai multe informații găsiți în metodologia existentă pe situl MTS: http://mts.ro/uncategorized/ministerul-tineretului-si-sportului-publica-in-monitorul-oficial-metodologiile-pentru-derularea-programelor-de-tineret-si-studenti-2/