Relaţii internaţionale

Facultatea de Automatică şi Calculatoare (FAC) din Bucureşti are o tradiţie de peste 25 de ani în domeniul colaborării pe linie academică şi de cercetare cu diferite universităţi sau institute de profil din lume. România fiind o ţară europeană, relaţiile internaţionale ale facultăţii au fost şi sunt dominate de acordurile cu ţări din Uniunea Europeană. Cu toate acestea, relaţii punctuale au fost stabilite şi cu instituţii din ţări de pe celalte continente. În momentul actual, facultatea este total deschisă colaborărilor ştiinţifice şi schimburilor academice din lumea întreagă, în domeniile sistemelor automate, ştiintei calculatoarelor şi tehnologiei informaţiei, colaborări care să poată fi instituţionalizate.
• O scurtă prezentare a FAC se poate descărca de aici.

Echipa de
Relaţii internaţionale

Concurs ERASMUS – 2018 TOAMNA

Dan ŞTEFĂNOIU
Profesor, Prodecan RI
Departamentul AIS

Alexandra CERNIAN
Conferenţiar
Departamentul AII

Ciprian DOBRE
Profesor
Departamentul C

Mărioara Alina ŢUCUNETE
Studentă masterat
Departamentul C

Concursul de mobilităţi ERASMUS pentru semestrul II al anul universitar curent (2018-2019) s-a desfăşurat Miercuri 24 octombrie 2018, în sala ED-010, începând cu ora 12:00.

  • Toate informaţiile referitoare la acest concurs se pot descărca de aici.
  • Rezultatele concursului sunt disponibile aici, din data de Joi 25 octombrie 2018.

 Studenţii care doresc obţinerea unei mobilităţi ERASMUS de plasament pentru lunile de vară, pot căuta locuri de practică în afara ţării aici.
 La concursurile ERASMUS se pot înscrie şi candidaţii masteranzi sau doctoranzi pentru plasament prin Programul EEA (Islanda-Lichtenstein-Norvegia). Detalii despre aceste mobilităţi se găsesc aici.
 Tot la concursurile ERASMUS, se pot înscrie şi candidaţii pentru Programul EPS (European Project Semester). Detalii specifice UPB legate de acest program se pot găsi aici.

Ziua dedicată candidaţilor şi studenţilor ERASMUS din UPB, s-a desfăşurat Joi 1 martie 2018, începând cu ora 12:00, în amfiteatrul “Radu Voinea” AN 010. Programul manifestării poate fi descărcat de aici.
Cod: RO BUCURES11
Număr charter: 50545-LA-1-2014-1-RO-E4AKA1-ECHE
PIC: 999842342 (fost 932693801)

Alte oferte de stagii şi burse internaţionale sunt disponibile aici.