Oferte de stagii de practică

Ofertele de stagii de practică pot fi găsite astfel:

  • Programul Stagii pe Bune – pe site-ul http://www.stagiipebune.ro se colectează permanent oferte de stagii de practică la care puteti aplica până la sfârşitult lunii aprilie. Atât stagiile la firme cât şi cele disponibile în grupurile de cercetare din facultate vor fi publicate pe acest site.
  • Programul de practica SHIVA  urmareste dezvoltarea de competente si abilitati practice, consilierea si orientarea profesionala activa, optimizarea stagiilor de pregatire practica pentru studentii din domeniile “Ingineria Sistemelor-Automatica si Informatica Aplicata” (IS) si “Stiinte ingineresti Aplicate” (SA). Oferta pentru stagiile de practica aferente anului universitar 2016-2017 pot fi consultate accesand link-ul: http://shiva.pub.ro/ProiectSHIVA/implementare-stagii-practica/practica-automatica-2017/
  • Stagii de practică în companii publicate pe site-ul facultăţii
  • In situaţii bine justificate, studenţii pot desfasura stagiul de practică în firme ce desfăşoară activităţi în domeniul IT-ului, firme pe care le identifică prin mijloace proprii. În acest caz, studenţii trebuie să valideze locul de practică ales luând legătura cu responsabilul de practică.