Viitorii studenţi

ADMITERE LICENTA

  • Facultatea de Automatică şi Calculatoare oferă programe de studii universitare de licenţă în domeniile Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei şi Ingineria Sistemelor. Detalii se gasesc in sectiunea Admitere – Licenta.

Ghidul viitorului student la licenta

ADMITERE MASTERAT

Facultatea de Automatică şi Calculatoare oferă 24 programe de studii universitare de masterat în domeniile Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei (12 programe), Ingineria Sistemelor (11 programe) şi Inginerie și Management (1 program)

Ghidul viitorului student la masterat

Anul universitar 2020-2021 începe pe data de 05.10.2020, conform hotărârii Senatului Universității Politehnica din București.

In conformitate cu hotărârea Senatului Universității Politehnica din București si cu normele in vigoare, aducem următoarele precizări legate de desfășurarea semestrului 1 din anul universitar 2020-2021

Precizări legate de semestrul 1

Activitățile programate pentru semestrul 1 din anul universitar 2020-2021, pentru programele de studii de licență, masterat și doctorat, se vor desfășura după cum urmează:

  • toate activitățile didactice de la programele de studii de licență, masterat și doctorat se pot desfășura atât în sistem on-line cât și în sistem mixt on-line și cu prezență fizică, in funcție de condițiile impuse de evoluția pandemiei de COVID 19.
  • toate activitățile de curs se vor desfășura în sistem on-line
  • Activitățile de laborator, proiect și seminar se pot desfășura în sistem on-line sau în sistem mixt on-line și cu prezență fizică.
  • În primele 4 săptămâni ale semestrului I - 2020-2021, toate activitățile didactice se vor desfășura în sistem on-line.

Precizări legate de desfășurarea activităților online in semestrul 1

Precizări legate de desfășurarea activităților online:

  • Pentru desfășurarea activităților didactice on-line cadrele didactice si studenții din UPB vor utiliza platforma curs.upb.ro si platforma Microsoft Teams.
  • Pentru informații despre modalitatea de conectare si despre alte platforme puse la dispoziție de UPB va rugam sa consultați: https://my.upb.ro/ghid-studenti
  • Suportul de curs/seminar/proiect sau laborator și, daca este cazul, alte materiale didactice specific sau teme de casă / temele de proiect vor fi disponibile pe platforma www.curs.upb.ro, de regula, începând cu săptămâna aferentă cursului respectiv
  • Pentru toate activitățile care se desfășoară on-line, titularii de curs/seminar/proiect sau laborator vor desfășoare aceste activități „live” pe platforma Teams în intervalul stabilit în orar.
  • Studenții trebuie să îndeplinească toate obligațiile care le revin potrivit planului de învățământ, să respecte programul de studii și să participe la toate activitățile didactice (cf. regulamentelor UPB pentru studii de licență și, respectiv, masterat) atât pentru activitățile cu prezență fizică cât și pentru activitățile desfășurate în regim on-line.

Precizări legate de conectarea la platformele UPB

Conectarea la platformele curs.upb.ro si platforma Microsoft Teams se va face folosind datele de autentificare ale contului my.upb.ro

Pentru studenții din anii 2,3 si 4 licența si anul 2 master datele de autentificare sunt aceleași cu cele din anul universitar precedent. Pentru informații despre modalitatea de conectare si despre alte platforme puse la dispoziție de UPB va rugam sa consultați: https://my.upb.ro/ghid-studenti

Pentru  studenții din anii 1 de licența si 1 de master, procedura de generare a datelor de autentificare este disponibila la adresa: https://my.upb.ro/ghid-studenti

Aspecte administrative

Informațiile legate de cazare sunt disponibile pe site-ul upb.ro secțiunea “știri” sau pe site-ul acs.pub.ro secțiunea “noutăți”

Toate activitățile administrative se vor derula online. Secretariatul Facultății de Automatica si Calculatoare poate fi contactat la adresa secretariat.acs@upb.ro

In cazul in care este necesara ridicarea / depunerea unor documente va rugam sa va adresați secretariatului pentru programare pe adresa de e-mail secretariat.acs@upb.ro .

Pentru aspecte legate de procesul de învățământ (de exemplu: vizualizare situație școlara, contracte de studiu) este disponibila si platforma studenti.pub.ro .

 

Facultatea de Automatică şi Calculatoare este una dintre căile principale de acces în arena competitivă a elitei Calculatoarelor, Tehnologiei Informației și Sistemelor Automate Moderne. Vei învăța instrumentele tehnice pentru a naviga prin acest teritoriu, dar și modul de gândire necesar unui inginer IT. Diploma de absolvent este un pașaport de intrare în companii High-tech, care joacă la nivel global, și în echipe de elită, în care satisfacția obținută merită timpul și munca investită.

Măsuri privind desfășurarea în condiții optime a procesului de învățământ în Universitatea POLITEHNICA din București