Alegere Opţionale – Masterat CTI 2018

25.09.2018

Studenţii de la programele de masterat CTI care au în planul de învăţămȃnt discipline la alegere (opţionale) în anul universitar curent universitar curent (semestrele 1, 2 pentru anul 1, respectiv semestrul 3 pentru anul 2) îşi vor exprima opţiunile în intervalul Marţi 25 Septembrie – Joi 27 Septembrie, ora 13.00 la  urmatoarea adresă:

https://portal.acs.pub.ro

Pentru informatii legate de accesarea contului de cursuri puteţi intra pe cs.curs.pub.ro sau studenti.pub.ro.

Repartizarea studenților se va face după media de admitere (an 1) sau media la bursă (an 2).

Disciplinele alese vor fi incluse în contractul de studii al fiecărui student, care va fi semnat până pe 10 octombrie, acesta neputȃnd fi modificat ulterior.

Studenţii pot opta pentru cursuri din grupul G  sau cursuri care sunt prevăzute în planurile de învăţămȃnt ale altor programe de masterat din domeniul CTI. Puteţi consulta programele şi descrierile cursurilor în secţiunea de Educaţie Masterat.

Deoarece numărul de cursanţi la orice disciplină este limitat, se poate opta pentru mai multe discipline, în ordinea preferinţelor. Repartiţia pe discipline se va face în funcţie de medie, în ordinea preferinţelor (media de admitere pentru cei din anul 1, media la bursă a anului 1 pentru cei din anul 2), ţinȃnd cont de numărul de locuri disponibile la fiecare disciplină.

Studenţii din anul 2 pot alege discipline din grupul G care se desfaşoară în semestrul de toamnă- iarnă (1/3) numai dacă nu le-au avut în contractul de studii din anul 1.

La alegerea disciplinelor opţionale studenţii vor respecta indicaţiile prevăzute în acest scop în planul de învăţămȃnt al programului de masterat la care sunt înscrişi.

Studenții care nu își exprimă opțiunile până la data limita își vor pierde prioritatea dată de medie și vor fi repartizați aleator la materiile unde rămân locuri.

Pentru probleme ce nu au raspuns in lista de mai sus puteti sa trimiteti un e-mail la : optiuni_master@acs.pub.ro