Aprobare conventii de practica

05.08.2020

Au fost emise decizii de aprobare a conventiilor de practica incheiate intre Facultatea de Automatica si Calculatoare, parteneri de practica (firme) si studenti. Acestea vor fi disponibile in curand pe platforma acs.curs.pub.ro in sectiunea practica.

Pentru semnarea conventiilor de practica incheiate intre Facultatea de Automatica si Calculatoare, parteneri de practica (firme) si studenti se propun urmatoarele variante:

V1. Pe platforma acs.curs.pub.ro vor fi disponibile decizii privind aprobarea conventiilor de practica. Conventiile au fost aprobate de Facultatea de Automatica si Calculatoare pentru Pentru studentii mentionati in anexa deciziilor. In baza deciziilor se poate opta pentru aducerea conventiilor, in original, pentru semnare, incepand cu 25 august si pana la data ce va fi comunicata pentru colocviului de practica. Programarea va fi afisata in curand. Impreuna cu conventiile, vor fi depuse la secretariat si  celelate documente necesare pentru sustinerea colocviului de practica.

V2. Pentru cazul in care este necesara semnarea in original a conventiei de practica, inainte de termenul prevazut in V1, studentul se poate programa pe adresa secretariat@acs.pub.ro sau dupa caz prin contactarea responsabilul de practica si poate aduce conventia pentru semnare in fiecare zi de marti si joi (in perioada de concediu 04-20.08.2020) in intervalul 10-12 (sau in mode exceptional joi 6.08 intre 9-17)

V3. Pentru cazul conventiilor semnata cu semnatura electronica certificata acestea vor fi semnate electronic de către un reprezentant al facultatii.

V4. In caz exceptional, cauzat de imposibilitatea deplasarii din cauza dispozitiilor legale pentru pandemia COVID, studentul va notifica responsabilul de practica si va transmite o varianta scanata color (documentul trebuie scanat la o rezolutie decenta (nu poze)) pe adresa secretariat@acs.pub.ro. In acest caz exceptional, se va semna electronic, in baza deciziei emise urmand ca in momentul in care reglementarile vor permite, sa se semneze si in original.