Cazare 2021- incarcare certificat digital european COVID

24.09.2021

În atenția studenților Facultății de Automatică și Calculatoare

Ca urmare a hotărârilor conducerii UPB, în prima etapă de cazare prioritate la repartizarea în cămin o au studenții din ciclul de licență:

  • vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au  trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și
  • cei care se află în  perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2

Toți studenții care sunt în aceste două situații și care au depus cereri online de cazare pe portalul studenti.pub.ro sunt rugați sa încarce de urgență Certificatul lor digital european COVID în cererea de cămin de pe portal. Pentru asta a fost adăugată o secțiune suplimentară la cerere, ca în imaginea de mai jos, urmând ca cererea de cazare să fie procesată doar după încărcarea acestuia.

Studenții vaccinați cu schemă incompletă (1 din 2 doze) sau care au mai puțin de 10 zile de la vaccinare la data cazărilor efective (30 septembrie-3 octombrie 2021) vor încărca și ei certificatul respectiv pentru a li se rezerva o cameră pe o perioada limitată, în limita locurilor disponibile.

Studenții admiși în anul 1 vor fi adăugați în portal azi 24.09.2021.

Mai multe amănunte privind procesul de repartizare și cazare vor fi publicate pe situl acs.pub.ro, secțiunea Noutăți, la începutul săptămânii viitoare.

cazare_cerfificat_COVID