Feedback 2020-2021 semestrul 1

18.01.2021

În această perioadă este disponibil formularul de feedback în cadrul fiecărei discipline, pe Moodle.

Formularul va fi disponibil pe instanța Moodle a fiecărui curs (nu pe meta-cursuri) începând de luni, 18 ianuarie 2021. Formularul se va închide vineri, 29 ianuarie 2021, în ultima zi de semestru.

În perioada completării feedback-ului și în sesiune, feedback-ul nu este disponibil cadrelor didactice. Feedback-ul este anonim.

Dacă disciplina pe care o urmați este disciplină cu verificare în presesiune (nu examen în sesiune), titularul poate solicita mai devreme închiderea formularului feedback pentru aceasta, înaintea verificării efective. Dacă este cazul, vă va anunța de acest lucru.

Vă încurajăm să completați formularul de feedback pentru toate disciplinele pe care le urmați. Va rugăm să vă exprimați decent și constructiv, pentru a putea fi de folos feedback-ul în îmbunătățirea disciplinelor, a echipelor didactice și a experienței voastre în facultate pe viitor.

Pentru orice situații legate de procesul de feedback (disponibilitate formulare, titulari/asistenți lipsă, etc.) să vă adresați, vă rugăm, în ordine: titularului, îndrumătorului de serie, reprezentanților studenților în Consiliul Facultății. În paralel să anunțați și pe Moodle în cursul Administrativ (2020) sau pe Microsoft Teams.