Studenții se alătură luptei împotriva COVID-19

22.04.2020

Organizațiile studențești din țară au demarat campania „Studenții sunt aproape de voi” pentru a-i îndemna pe studenți să sprijine lupta împotriva COVID-19 prin donarea către cel mai apropiat ONG umanitar.

Scopul campaniei este de a-i face pe studenți să conștientizeze importanța implicării fiecăruia în comunitate și în strângerea de fonduri pentru echipamentele necesare eroilor din linia întâi. Până acum sunt implicate peste 35 de organizații studențești din București, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și Galați. ONG-urile umanitare către care merg banii sunt Asociația Dăruiește Viață (București), Beard Brothers (Cluj), MagiCamp (Timișoara), Asociația Dăruiește Aripi (Constanța) și Asociația Trei Vieți (Iași).

Ca organism de reprezentare studențească, LSAC București conștientizează responsabilitatea pe care o are de a se implica în comunitate, mai ales în aceste momente de criză, îndrumând astfel studenții să se alăture campaniei.  Vă invităm să luați parte la această campanie printr-o donație, în orice sumă, la următoarea adresă: https://bit.ly/2Rth1nU.

Vă mulțumim pentru implicare!