Departamente

 

Departamentul de Calculatoare

Director departament Prof. dr. ing. Emil Ioan Slusanschi
Site Departament: http://cs.pub.ro
Descriere:
Departamentul de Calculatoare reprezintă un centru de cercetare şi de educare a specialiştilor în domeniul “Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei”, oferind cunoştinţe şi competenţe de înalt nivel în domeniul absolvenţiilor programelor de licenţă, masterat şi doctorat oferite de departament. Departamentul asigură cursurile de specialitate din cadrul secţiei de Calculatoare a facultăţii precum şi cursuri de introducere în informatică şi programarea calculatoarelor pentru alte facultăţi din cadrul universităţii.
Telefon/fax +(40)21 402 91 94
Secretariat Sala ED100

 

Departamentul de Automatică şi Ingineria Sistemelor

Director departament Prof. dr. ing. Cristian Oară
Site Departament: http://acse.pub.ro/
Descriere:
Principale preocupări şi obiective: pregătirea resurselor umane în domeniul Automaticii şi Ingineriei Sistemelor; producerea de cunoaştere în domeniul Ştiintei Sistemelor, Automaticii şi Informaticii Industriale; conceperea şi realizarea de produse şi tehnnologii pentru automatizarea proceselor şi asigurarea consultanţei, evaluării şi asistenţei tehnice.
Telefon: +(40)21 402 91 67; Fax: +(40) 21 402 95 87
Secretariat Sala ED216

 

Departamentul de Automatică şi Informatică Industrială

Director departament Prof. dr. ing. Anca Daniela Ionita
Site Departament: http://www.aii.pub.ro/
Descriere:
Are ca obiective principale pregătirea resurselor umane în domeniul automaticii şi informaticii industriale asigurând cursuri de specialitate şi realizând cercetare, consultanţă şi evaluare în acest domeniu.
Telefon: +(40)21 402 92 69
Secretariat Sala ED413