Info pentru companii care doresc sa devina parteneri de practica

Companiile interesate sa devina Parteneri de Practică (PP) ai Facultății de Automatică și Calculatoare sunt invitate sa încheie o Convenție – Cadru de colaborare privind efectuarea stagiilor de practică.

In acest sens, reprezentanții companiilor sunt invitați sa completeze cu datele necesare Conventie_cadru_colaborare (disponibil mai jos) si sa detalieze cerințele de practica conform modelului de oferte de practica (anexa la convenție).

După completarea datelor necesare, reprezentanții companiilor sunt rugați sa transmită varianta draft pe adresa decanat@acs.pub.ro. Un reprezentant al Facultății de Automatica si Calculatoare va contacta reprezentantul companiei pentru semnarea convenției.

In cazul in care este necesara o consultare in vederea definirii unor teme de practică relevante pentru specificul fiecărui program de studiu, reprezentanții companiei pot contacta reprezentanții facultății printr-un e-mail la adresa decanat@acs.pub.ro. Tema de practica va fi prezentate sub forma unui document ce conține minim următoarele informații: numele PP, o scurta descriere a PP, titlul temei, câteva activități propuse spre realizare, calendarul si locul de desfășurare al practicii. Se recomanda utilizarea modelului de oferta de practică anexa la convenția de practica.

Data limita de completare este afișata pe site.

Ofertele de practica ale partenerilor de practica cat si date despre Convenție – Cadru de colaborare vor fi publicate pe site-ul facultății (acs.pub.ro) și diseminate studenților.

Doar companiile care încheie o Convenție cu Facultatea de Automatica si Calculatoare vor putea publica stagii de practică pe site-ul facultății si vor putea promova oferta de practica in cadrul facultății (de exemplu prin evenimente destinate studenților sau diverse anunțuri in perimetrul facultății).

De asemenea companiile interesate sunt invitate sa încheie si un Acord de colaborare multianual care sa cuprindă activități de practică, activități de colaborare științifică etc.